Aveqia

KONTAKTA:

Aveqia
Nordenflychtsvägen 62
112 51
Stockholm
  • Stockholms Län

»Hemsida

08-37 85 60


  • INFORMATION

AVEQIA

Aktiv Matlagning
Välkommen till en perfekt aktivitet där man kan möta sina kunder i en avslappnad miljö, umgås med sina kollegor eller bara njuta av god mat och dryck och ha en trevlig kväll tillsammans.

Vi älskar mat. Och vi älskar att laga mat tillsammans med andra. Vi vet att matlagning kan förena människor på ett sätt som få andra aktiviteter lyckas lika bra med.

Många samlar sina kunder och kollegor kring maten på restaurang. Men på restaurang blir det svårt att samtala med andra än de som sitter närmast och umgänget blir ofta ganska passivt. Aktiv matlagning som aktivitet däremot passar alla människor, årstider, väder och kläder. AVEQIA är en lyxkrog samtidigt som det är ett socialt event.

Våra kockar har lång erfarenhet från olika stjärnkrogar världen över och dem är lika bra med människor som de är mästare i köket.

En kväll med aktiv matlagning på AVEQIA är så mycket mer än en matlagningskurs eller ett restaurangbesök. Det är ett relationsbyggande gastronomiskt möte av högsta kvalitet.

Provningar
I samband med våra matlagningsaktiviteter kan vi även erbjuda provningar av olika slag. Vad säger om en provning av champagne, olivolja eller kanske rom.

Konferenslokaler
Det finns även möjlighet att genomföra en konferens i våra lokaler innan en matlagningsaktivitet. Ni har då tillgång till trådlöst internet, projektor och whiteboard.


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket