| 2024-05-08

'The Room' - en dansföreställning på Nalen i Stockholm den 25 augusti-24

"The Room" är en berättelse om dansare. Om passion, om känslor och om längtan efter något nytt. Det är en berättelse om livet, om kärlek och om besvikelser. En berättelse om hur ett oväntat möte kan skapa något nytt och unikt. I föreställningen blandas dansscenerna med film som för berättelsen framåt i både tid och rum och gör det lätt att följa med handlingen.

Föreställningen the Room hade sin urpremiär på Nyköpings Teater hösten 2020 – ett samarbete med Nyköpings kommun och Scenkonst Sörmland. Sedan dess har den turnerat runt om i Sverige i närmare 40 olika städer.

The Room på Nalen i Stockholn 25 augusti 2024

Den 25 augusti 2024 kommer The Room äntligen till Stockholm och till den legendariska nöjesarenan Nalen, där dansen och musiken alltid haft sin givna plats.

Dansgruppen V/S [versus] har varit verksam sedan 2017. Bakom idén står dansarna Tobias Wallin , en känd profil från tv-programmet Let's Dance, och Katariina Edling, en före detta solist från Kungliga Baletten. I deras unika stil blandas ballroom och balett till en spännande fusion.

New Town Trio - tre internationellt erkända musiker - gästspelar föreställningen på Nalen. Med cello, kontrabas och accordion lyfts föreställningen till nya musikaliska nivåer.

» Klicka här för biljettköp


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket