2njoy, Showgrupp

KONTAKTA:

2njoy
Kristin Gunnarsson & Tina Säther

»Hemsida

070-344 30 32


 • INFORMATION
 • Mer info

Show - MusicQuiz - Välkomstmingel - Live Piano – Konferencier- Coverband/Duo

2 njoy = Shownummer, Fräcka klädbyten, Allsång, MusicQuiz och bus med publiken står bla. på repertoaren. Vi är ofta anlitade som partyduo till dansen efter middagen samt som konferencierer och scenproducenter.

Vi showar och bjuder på Schlager, 80-tals nostalgi och Rock till Discoklassiker och nutida radiohits & musik från Svenska Legender som bl.a ABBA... Vi bjuder på mycket energi och glimt i ögat. Garanterad show med fart, fläkt och 100% igenkänningsfaktor på musiken.

vår Facebooksida uppdaterar vi regelbundet alla spelningar och nyheter!

"Pieces of Music"- en oslagbar hyllning till ABBA

Entertainerduon 2njoy gör låtarna alla minns från ABBA's storhetstid med tillbakablickar ur deras makalösa resa. En hyllnings-show med dans, skratt, vemod, nostalgi och massor av glädje. Denna show spelas för fullsatta teatrar i Sverige och passar även som middagsunderhållning till företagsfesten. Alla mår bra av en rejäl ABBA- dos och i år uppmärksammas gruppen lite extra då det är 50 år sedan de vann Eurovison med låten Waterloo.

En show för alla åldrar ☺

1-ny-referens

"En fantastisk kväll med härlig musik och berättelsen om ABBA, Kommer absolut komma tillbaka för att få uppleva denna kväll igen! "
/ Maria Lindström, Uppland

"Rekommenderar varmt att se denna fantastiska show. Det där med att få till stämning och drag, det kan 2njoy"
/ Sara Strandberg, Södermanland

"2njoy levererar ett proffsigt showkoncept som ger en oslagbar feststämning! Tveka inte! -jag säger boka nu! "
/Anders Ohlsson, ArosBygg Västerås

En helkväll ex företagsfest, kan se ut som följer:

 • 2njoy sjunger softare mingellåtar när gästerna anländer. Livepiano alt till bakgrunder.
 • Fartfyllt musikintro på kvällen med presentation av 2njoy.
 • Show-inhopp under kvällens gång ca 10 min vardera. 2njoy väljer genres efter publiken. Alltid 100% igenkänningsfaktor på musiken. Såsom Schlager, 80-tals nostalgi. Rock, Discoklassiker till nutida radiohits & Svenska Legender.
 • En längre Showfinal som får gästerna riktigt danssugna.
 • Party/dansmusik i flera set med musiken alla vill höra.

"2njoy har jobbat med underhållning på scener runt hela landet, på heltid sedan 2008. Fullblodsentertainers, som har förmågan att verkligen få med sig en publik – oavsett ålder"

Lite 2njoy-klipp:

2njoy som Festivalunderhållning/After Beach/Ski:

Kort klipp från middagsgig:

Kort klipp sommarshow/krog:

Kort klipp från soft mingel & 2njoy på konferencieruppdrag:

Kort klipp från - partymusik efter middag:

2njoy har också ett flertal färdiga hela scenshower med gästartist & dansare - Se showreel från deras senaste scenproduktion, med Boris Rene' i Showen 'Vilken Hit' här:

KONFERENCIERER
De agerar också ofta konferencierer 2njoy skriver på begäran, gärna specialskrivna allsångs-texter för evenemanget och engagerar sin publik i interaktiva dansnummer & allsång.

PUBLIKA PRODUKTIONER
De gör också en del publika produktioner i egen regi. Som bl a Allsång med 2njoy – se klipp här:

OLIKA SHOW-TEMAN
Här är några av 2njoy's show-teman som kan spelas som hela temakvällar eller kan plockas nummer ur:

 • Nostalgi (Tidsresa i musik)
 • Mello/Schlager
 • Rock
 • Vilken Hit
 • Disco
 • 80-tal
 • Show for Kids (Anpassat för familjefestivaler, Barnens Dag, Barnfestival, BarnAfterSki)
 • Abba (proddad scenshow med bid/filmprojiceringar-spelad på teater och krogshowscener)
 • 50-60 tal (proddad scenshow med bid/filmprojiceringar-spelad på teater och krogshowscener)

2njoys styrka är Glädje, Flexibilitet & Erfarenhet.
Boka 2njoy - För Nöjes Skull! 

Varmt välkomna att kontakta oss eller läs mer om oss och våra shower på vår hemsida!
/ Kristin Gunnarsson & Tina Säther

skickaförfrågan-knapp-profil

1-ny-facebookFölj oss på Facebook

1-pdf-ikonLadda ner vår presentations-pdf


1-ny-referensREFERENSER

"2njoy är två showartister som jag jobbat med många ggr under senaste åren och det vill jag gärna fortsätta med. Tjejerna är proffsiga och väldigt trevliga att ha att göra med. Goa tjejer som alltid levererar! "
/ Marko "Markoolio" Lehtosalo, Artist

"Jag har jobbat med 2njoy sedan 2010 bla. med våra idrottsgalor, och anlitat dem, både som scenproducenter och showartister även för flera andra idrottsevenemang. Som showartister levererar alltid 2njoy på topp, med fantastiska röster & utstrålning. Tjejerna är enormt proffsiga och pålitliga. De är alltid mycket väl förberedda och lämnar inget åt slumpen i sin planering, vilket gör att vi kan känna oss helt trygga med dem på plats. 2njoy får alltid enormt bra respons av våra gäster. De kan verkligen konsten att ta en publik, oavsett typ av evenemang"
/ Curt "Curre" Lundmark, fd förbundskapten Tre Kronor

"Jag & min kollega Tommy Ekman har vid ett flertal tillfällen haft nöjet att dela scen med Tina & Kristin. Det har verkligen varit "to enjoy". 2njoy är roliga att jobba med & proffs ut i fingerspetsarna"
/ Micke "Syd" Andersson, Artist, Gyllene Tider

"Vi har jobbat med 2njoy i flera år – alltid lika trevligt att ha dem ombord. Vare sig det gäller schlagertema eller 60-talsshow kan man vänta sig fart och fläkt samt en stor dos energi och charm av 2njoy"
/ Maria Hellman Marknadschef, Eckerölinjen

Fler referenser hittar du på vår egen hemsida!

 

Mer info:

SHOWGRUPPEN 2njoy

2njoy är två av landets mest karismatiska entertainers, som ger en energiboost utöver det vanliga. De har jobbat tillsammans på scener runt om i hela landet på heltid sedan 2008 & de garanterar show med fart, fläkt & 100 % igenkänningsfaktor på musiken.

SHOW

2njoy bjuder på Shownummer, fräcka klädbyten, allsång, musik quiz & bus med publiken står bland annat på repertoaren. Tjejerna anlitas ofta istället för ett klassiskt coverband/DJ till dansmusiken efter middagen samt för mingelmusiken innan festen drar igång.

KONFERENCIERER

2njoy tar även uppdrag som konferencierer

Boka 2njoy till ditt event, din stadsfestival, fest, mässa eller ditt företagsevenemang!

Show - MusicQuiz - Välkomstmingel - Live Piano - Coverband / Duo & Konferencier...

2njoy's shower kan delas upp som kortare inhopp under kvällen eller framföras som längre set. Allt enligt önskemål av uppdragsgivaren. Sen 2008 har 2njoy samarbetat med många i Sveriges artistelit. 2njoys styrka är Glädje, Flexibilitet & Erfarenhet. Boka 2njoy - för nöjes skull!

De bjuder på show med fräcka klädbyten, dans och allsång till publikens glädje. Även MusicQuiz och bus med publiken står bla. på deras repertoar. Samt välkomstmingel och spelar gärna live på piano, allt för att skapa rätt stämning Dessutom är de ofta anlitade som konferencierer och scenproducenter.

2njoy´s bästa showkoncept:

MINNESVÄRT
En nostalgikväll med allt från ABBA, Elvis, 50-60 tals klassiker, Discohitsen från 70-80-talet, Svenska schlagers & Rock

VÄRSTA SCHLAGERN
En glittrig show som innehåller mängder av gamla och nya schlagers, Interaktiv med allsång, schlagerquiz och medryckande shownummer

80-TALS FLASHBACK
2njoy tar er en sväng in i det glada 80-talet. Vem minns inte, Fågeldansen, benvärmare, neonfärger, Dallas och framförallt - Alla dessa oförglömliga hits!

ROCK THE NIGHT
En rockig show med attityd och hyllning till 80-tals rocken. Här blandas GirlPower med gamla rockrävar. Alla goa rock klassiker finns med.Ett härligt tung-gung som får taket att lyfta!

DISCOFEVER
Med hits från bla. Supremes, Michael Jackson, Donna Summer, Pointer Sisters, Baccara och Diana Ross mfl,så skapar 2njoy en Discofever som får golvet att gunga. Glitter, Glamour och ett garanterat drag kan publiken vänta sig

OLDIES GOLDIES
2njoy välkomnar er i denna show till det ljuva 50 & 60-talet. En nostalgishow i två akter á 40 min, från Beatles, Siwan & LillBabs, Elvis, Frank Sinatra & Monica Z mfl. Allt förpackat med sång, dans, skratt & tidsenliga kläder,

PIECES OF ABBA
En showig resa från Waterloo till Thank you for the Music. 2njoy tar er tillbaka till Abbas storhetstid med musiken vi alla minns.

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket