1910

KONTAKTA:

1910
Camilla Ahlin Nilsson
Eric Perssons väg 31
200 73
Malmö
  • Skånes Län

»Hemsida

0708-603 506


Gästantal: 25000
Sittande matgäster: 2000
Största mötesrum: 2000

  • INFORMATION
  • KARTA

VÄLKOMMEN TILL 1910 - EN VINNANDE MÖTESPLATS

Hos oss på 1910 har människor mötts och nått framgångar tillsammans i mer än hundra år. Stadion, den spektakulära fotbolls- och eventarenan mitt i Malmö, är vår hemmaplan. Här finns rum för allt från 2 till 2000 personer och alla förutsättningar som krävs för ett framgångsrikt möte, en succéartad fest eller en mästerlig mässa. Och vi hjälper dig hela vägen från start till mål, oavsett om du bokat något av våra färdiga paket eller låter oss skräddarsy en oförglömlig upplevelse tillsammans med dig.

MÄSSOR OCH MÖTEN

Hos oss finns ytorna som ger dig svängrum och flexibilitet, oavsett om du ordnar en mässa, en konferens, ett mindre möte, eller en vinnande kombination. Vi har lång erfarenhet av att ta fram annorlunda, kreativa upplägg och jobbar gärna tillsammans med dig för att skapa ett framgångsrikt event.

FÖRETAGSEVENT

Att arrangera en lyckad företagsfest kräver en mängd olika genomtänkta beslut när det gäller bland annat underhållning, aktiviteter och lokaler. Det finns ett oändligt antal varianter att välja på och för den som sätter sig ner och söker på nätet blir det lätt överväldigande. Därför är det viktigt att du börjar med att ställa dig själv ett antal frågor kring vad det är du vill uppnå och vilken typ av event det är.

FEST MED GULDKANT

Hos oss på 1910 blir firandet alltid storslaget, oavsett om du bjuder femtio eller femhundra gäster. Vi rullar ut den röda mattan, dukar borden och underhåller gästerna till sent. Det här blir en fest att minnas i många år framöver.

Varmt vlkomna att kontakta oss så berättar vi er om hur ert kommande event passar in hos oss.

skickaförfrågan-knapp-profil

 

 

 

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket